Leave Your Message
Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

O se aumalaga mai King Tiles na asiasi i le Kenya Institute of Interior Design (KENCID) e suʻesuʻe avanoa galulue faatasi

2024-06-05 19:41:21

Kenya Institute of Interior Design (KENCID) talu ai nei na faʻafeiloaʻi ai le aumalaga mai le King Tiles, o se kamupani fau fale taʻutaʻua faavaomalo, ma na faia e itu e lua ni talanoaga loloto i avanoa galulue faatasi i le lumanaʻi.

I le avea ai o se kamupani faʻapitoa i le gaosiga o taʻaloga sima maualuga ma fola, o loʻo faʻamoemoe le King Tiles e tuʻuina atu avanoa faigaluega, aʻoaʻoga faʻapitoa ma avanoa faigaluega mo tamaiti aʻoga kolisi e ala i le galulue faʻatasi ma le KENCID. O se tasi o taula'iga o lenei asiasiga o le su'esu'eina lea pe fa'afefea ona tu'ufa'atasia faiga fa'atekonolosi ma fa'ata'ita'iga a le King Tiles i le faiga fa'aa'oa'oga a le KENCID e fa'atupuina ai le tele o taleni faufale ma le va'aiga fa'avaomalo ma tomai fa'apolofesa.

I le taimi o le asiasiga, na faia ai e itu e lua ni fonotaga galue ma fefaʻatauaʻiga. Na asia e le aumalaga a King Tiles le falefaiaoga a le KENCID ma faaaliga o galuega a fanau aoga, ma faia ai ni talanoaga loloto ma faiaoga ma fanau aoga o le kolisi. Na fa'afeso'ota'i atoatoa e itu e lua ma feutana'i i le fa'ata'ita'iga felagolagoma'i, fuafuaga fa'atino o poloketi ma le fa'atonuga o atina'e i le lumana'i.

Fai mai le pule o le KENCID, o le galulue faatasi ma King Tiles o le a aumaia ai avanoa fou ma luitau i le aʻoaʻoina o le kolisi ma le atinaʻeina o tamaiti aʻoga, ma o le a tuʻuina atu ai le tele o elemene faavaomalo ma manatu fou i totonu o le atinaʻeina o totonu o Kenya. Na ia faʻaalia le faʻamoemoe e uiga i faʻamoemoega o le galulue faʻatasi i le lumanaʻi i le va o itu e lua ma tulimatai atu i le faia o sao sili atu i le atinaʻeina o aʻoaʻoga i totonu ma pisinisi i Kenya e ala i taumafaiga faʻatasi a itu uma e lua.

Na taua e le aumalaga a King Tiles lo latou talitonuina o le latou galulue faatasi ma le KENCID ma le talitonuga o le a ausia e itu e lua ni taunuuga manumalo i le galulue faatasi i le lumanai. Na latou fai mai o King Tiles e le gata o le a avea ma paaga, ae o loʻo faʻamoemoe foi e avea ma paaga faʻataʻitaʻi umi a le KENCID e faʻamalosia faʻatasi le atinaʻeina ma le tuputupu aʻe o le atinaʻeina o totonu o Kenya.

Na taʻua e itu e lua o le a latou faʻaauau pea fesoʻotaʻiga vavalalata ma le galulue faʻatasi, faʻapipiʻi faʻatasi fuafuaga faʻatasi ma fuafuaga faʻatinoina o poloketi, ma faʻaaogaina le malosi fou ma le faʻamalosi i le atinaʻeina o aʻoaʻoga i totonu ma pisinisi i Kenya. Latou te talitonu e ala i taumafaiga faʻatasi a itu uma e lua, o le a sili atu mea fou ma avanoa tau atinaʻe o le a aumaia i totonu o Kenya's interior design industry.

1afdbcc49ada3e2e13a9a68b292f670ieu

KING TILES e ta'ita'ia le faiga fou o le fola i012lw
KING TILES e taʻitaʻia le faiga fou o le fola i021af